Muinasjutuline õhtu, Magical evening

December 3rd, 2014 by Remo Savisaar | Filed under Landscapes / Loodusvaated .

Muinasjutuline õhtu, Magical evening, Jäämustrid, Ice patterns härmatis frost frosty härmas järv lake paju puud kuuvalgus kuu moon moonlight frostflower flowers saadjärv Remo Savisaar Eesti loodus Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid
Viimased päevad olid juba päris talve nägu! Lumi krudises meeldivalt jalge all ning loodus oli riietatud pidulikku hõbevalgesse. See pilt sai tehtud eile õhtul, kui minu selja taga võis veel näha punetavat ehataevast, mis siin ka kergelt härmatist toonis. Ilus oli!

9 Responses to “Muinasjutuline õhtu, Magical evening”

  1. Kristjan Moorast says:

    Eile just mõtlesin endamisi tööl siseruumides olles, küll on ikka ilus ilm, kahju, et ei saa ainult ise seda kõike nautida. Kuid teadsin, et kindlasti jäädvustavad nii mõnedki loodusfotograafid selle talveilu, mida eilne päev meile pakkus. Aitäh Remo, et Sa selle nii vägevalt ikka ära tegid. Super pilt.

  2. Valeriy Maleev says:

    Красиво, Ремо!

  3. Judy says:

    wow!!! simply gorgeous!!!

  4. Linda says:

    Wow, absolutely stunning and beautiful!!!

  5. Cax says:

    Sellistel õhtutel lahkuvad haldjad Läände…

  6. Axiraa says:

    Lummavalt kaunis pilt, Remo!
    Sellist härmatisetuttidega kaunistatud jääd pole siin järvel vist varem olnudki.

  7. Diane says:

    Quite stunning.

  8. Triin says:

    Müstiline meeleolu!

  9. Pille says:

    Müstiline :):)

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv