Värbkakk saagiga, Pygmy Owl with a prey

April 5th, 2016 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

Värbkakk, Pygmy Owl, Glaucidium passerinum Remo Savisaar Eesti loodus  Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid
Eile õhtul sai käidud külas uuel sõbral ning rõõm on tegelast taaskord näha! Olles värbu juba üle tunni jälginud, tundus, et täna vist enamat ei pakuta. Lind hoidis oma territooriumil lihtsalt pilgu peal.
Nii, kui kell kukkus, päike loojus, aktiveerus ka kakk! Ühel hetkel potsatas ta kuluheina sisse. Peaegi tõusis sealt lendu juba hiirega. Seda suundus ta sööma sügavamale metsa. Veerand hiirest söödud, jättis ta viimase tallele ning suundus uuesti jahile. Juba oligi järgmine hiir käes! Selle viis ta kasetüükale (pildil). Natuke hiire sättimist ja jälle minek! Ka nüüd õnnestus näha, et värb napsas taaskord hiire. 3 hiirt 20 minuti jooksul! Väga osav kütt! Pärast seda kaotasin ta aga silmist ning kuna väljas oli juba pime, siis oli ka aeg lahkuda.

Värbkakk, Pygmy Owl, Glaucidium passerinum Remo Savisaar Eesti loodus  Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid

Tags: , ,

3 Responses to “Värbkakk saagiga, Pygmy Owl with a prey”

  1. l'angevine says:

    génial ce bleu

  2. Cax says:

    Kuidas see Aatomik lauliski: Olen ise väike, kuid mu jõud on suur :) :) :)

  3. Triin says:

    Tasus ootamist!

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv