Värvitud ladvad, Painted treetops

January 16th, 2019 by Remo Savisaar | Filed under Bird's-eye view / Linnulennul .

Alam-Pedja talvemaastik, wintery landscape of the Alam-Pedja  Emajõgi river alam-pedja nature reserve alam-pedja looduskaitseala Remo Savisaar Eesti loodus  Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid
Alam-Pedja looduskaitseala, Alam-Pedja Nature Reserve, Estonia.

Eile õhtul võis vaid loetud minutite jooksul näha seda eriti magusat valgust! Loojangupäike piilus pilvekardina vahelt, jõudes puude ladvad roosaks võõbata.

4 Responses to “Värvitud ladvad, Painted treetops”

  1. Anonymous says:

    Aa, kas see on õhtune valgus? Ma just mõtlesin, et koidukuma, selline “roosasõrmine Eos”, nagu kuskil öeldi (kas antiikkirjanduses või kus). Aga imeilus on küll.
    Ei mäleta, kas olen sellest juba rääkinud, aga mul kunagi üks tuttav ütles, et pilt mõjub siis harmooniliselt (no nt taustapildiks), kui seal on tasakaalus neli elementi – tuli, vesi, maa ja õhk. No mulle tule-vee märgina sobib ka selline, kus maad on vähem, tuld ei pea ka nii palju olema, aga vett ja õhku, pliispliispliis.
    Siin on nad aga kõik esindatud – maa ja vesi, lumi ja härmatis on õhu element, kuigi samas ka vee element, ka see udune hämu tagapool ja perspektiiv on õhu element, ning see punane valgus latvadel on tule element.
    Seega kenasti tasakaalus pilt :)

  2. See on jah õhtune valgus. Kusjuures, ka kuu võib leida sellelt pildilt ;)

  3. Cax says:

    Jessas – peitepilt – kus on kuu?! Otsi või luubiga. Siis vaatan – kas peegeldub vees? Lammas all paremas nurgas, irrrw! On, jah? Veel üks tule-element.

  4. Just, kuu peegeldub vees :)

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv