Laskumine, Descending

March 13th, 2019 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

Laululuik, Whooper Swan, Cygnus cygnus Remo Savisaar Eesti loodus  Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid

Tags: , ,

One Response to “Laskumine, Descending”

  1. Cax says:

    Olin ükskord maal, suvilas, sügisesel ajal ja kus järsku kostis sihuke ere pasunahääl, et lõi kas kõrvad lukku. Jube kisa aina kostis ja kostis ja siis kostis vihin, nagut akkaks midagi suurt alla sadama. Vaatasin siis üles selle kisa ja vihina suunas – madalalt mu pea kohalt kimas luik oma 200-km tunnikiirusega üle pea, tea, kas oli parvest maha jäänud või mis (aga parvi vähemalt meie sealoleku ajal küll kuulda ega näha polnud). Haavatud ta ei paistnud olevat, aga kõrgus, õigemini madalus oli küll selline, et viib mul skalbi lendu!
    Ei tea, mis mure sel linnukesel küll nii oli, et “rüükse nigut mõtsalise”. Meil seal on ainult pisike ojatire, kus vahel on pardid pesitsenud (üks paar, õigemini üks emane ja kaks isast, teine on ilmselt “majasõber” ;P). Suuremate lindude jaoks pole seal ei laiust ega sügavust, ja ega ta sinna pidama ei jäänudki, pani üle võsa niiet mühises.

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv