Soe päikesetõus, Warm sunrise

June 19th, 2020 by Remo Savisaar | Filed under Landscapes / Loodusvaated .

Soe päikesetõus, Warm sunrise Remo Savisaar Eesti loodus Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid landscape nature wild wildlife nordic
Alam-Pedja looduskaitseala, Alam-Pedja Nature Reserve, Estonia.

Tänase päeva päikesetõusul oli temperatuur tavapäratult soe – 17 kraadi. Järele mõeldes, siis ma vist ei mäletagi ühtegi nii sooja päikesetõusu!
Siinse hetke tabamisel oli kell 4:38. 7:30 hommikul näitas termomeeter aga juba 24*C. Hetk, mis sai talletatud privaatkoolituse ajal.

One Response to “Soe päikesetõus, Warm sunrise”

  1. Cax says:

    Aastal 2006 olin koos sõbrannaga Pärnus augustikuus ja kell 6 hommikul oli juba nii kohutavalt palav, et mitte midagi polnud hingata. Teisel hommikul tõusin targu kella 4 ajal, tahtsin õues kohvi juua, ja ikkagi pidin olema sauna varjus, et natukenegi jahedam oleks olnud. Nii kuumasid hommikuid nagu ei mäletagi rohkem.

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv