Edukas ronimine, Successful climbing

July 23rd, 2021 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

Habekakk, Great Grey Owl, Strix nebulosa auhinnatud winner Alutaguse Remo Savisaar Eesti loodus Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid
Alutaguse metskond, Estonia.

Enne, kui noor habekakupoeg õpib lendama, tuleb tal õppida ronima! Päev-päevalt lihvib ta oma ronimisoskust ja viimaks ei ole talle enam probleemiks ka püstised puusambad. Tiibadega hoogu lükates, kasutades teravaid küüniseid ja võttes appi ka noka, vallutab noor kakuhakatis viimaks iga puu!

NB! Habekakk on I kaitsekategooria liik, kelle puhul tuleb pesitsuskohas taotleda Keskkonnaameti luba filmimiseks ning pildistamiseks.

Antud tegevuspilt ja lugu pälvis I koha metsafotokonkursil “Mets õpetab”.

Tags: , ,

4 Responses to “Edukas ronimine, Successful climbing”

  1. Cax says:

    Per aspera ad astra XD
    elik muakieli: kes püüab kõigest väest, saab üle igast mäest!
    XD XD XD

  2. Harcourt Beatrice says:

    Hello !
    I would like To make a mosaic from one of your pic. ( a Young bear ). May l ? ☺

    Thank you for your awsome work !

  3. Anonymous says:

    Aga miks ta ronib, kui lennata saab?

  4. Siin see konks nüüd ongi, et kakupoeg õpib enne käima ja ronima, alles siis lendama. See pildil olev kakupoeg veel lennata ei oska. Tiibade abil oskab ta aga puu otsast alla hüpates vaid natuke liuelda ja eks seda ta treenibki, et liug üha täiuslikum saaks.

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv