Händkakk kaasikus, Ural owl in birch forest

July 22nd, 2021 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

Händkakk, Ural Owl, Strix uralensis auhinnatud awarded fotokonkurss winner Remo Savisaar Eesti loodus  Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid
Händkakk arvatavasti teab ja on õppinud, et tema sulerüü on toon toonis just kasetüvedega.
Miks muidu kasutab händkakk peamise pesapuuna just tormi poolt murtud kaskesid.

Läkitasin antud foto ja loo metsafotokonkursile “Mets õpetab” ning võib öelda, et läks hästi. Antud foto pälvis II koha!
Mul läks suisa nii hästi, et pälvisin ka esimese koha. Homme näitan ja kirjutan juba pikemalt esikoha pälvinud pildi kohta.

Metsafotokonkursil noppis Remo Savisaar topeltvõidu

Tags: , ,

3 Responses to “Händkakk kaasikus, Ural owl in birch forest”

  1. Cax says:

    Palju õnne! XD

  2. Cax says:

    Ja eriti tore veel seepärast, et kask on mu kõige lemmikum puu ja händkakk üks lemmikumaid linde, ja siis veel see kuldroheline valgus lehtede peal, mis mulle nii meeldib ja mis pidi olema silmadele kõige parem valgus :D

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv