Haigutan, ringutan, mmmõnus! – Rebasekutsikas, Fox puppy, Vulpes vulpes

February 27th, 2009 by Remo Savisaar | Filed under Mammals / Imetajad .

Rebasekutsikas, Rebane, Red Fox, Vulpes vulpes

Tags: , ,

13 Responses to “Haigutan, ringutan, mmmõnus! – Rebasekutsikas, Fox puppy, Vulpes vulpes”

  1. Janne says:

    Jah, mõnus :)

  2. Anonymous says:

    Mmm… minu lemmik jälle siin. Oi kuidas mulle rebased meeldivad! Eriti sellised kaisuloomad nagu see siin. :-)-K-

  3. Lammas Naljahammas says:

    Hehee, millised tillukesed kihvad! :DTegelikult ei ole midagi naerda :) sest nüüdseks on tast kindlasti juba tõeline hiirte hirm saanud :P

  4. Kätlin says:

    magamistoapilt

  5. Anonymous says:

    kordan veelkord paljude väljaöeldud mõtet – kui arvad, et enam paremaks minna ei saa – siis kindlasti läheb! Remo, sa ei väsi üllatamast meid positiivsel moel. AITÄHHHH!! ;)

  6. Tiina Linkama says:

    UUUUhh, milline pild! Rebasekutsikas täis elurõõmust. Kas ta naerab või nägu krimpsutab? Või lihtsalt haikutab? See vist oleneb vaatajast.Millal see pild on tehtud? Ja mis on sinu saladus – kuidas sa nii lähedal rebasekutsikast saidki? BRAVO!

  7. lehelind says:

    Remo, tahaks küsida sellist asja, et kui tõenäoline on, et eelmisel kevadel asustatud rebaseurg ka uuel kevadel kutsikate mängulusti tunda saab?:)

  8. Janne says:

    Remol on see rebaste lugu väga hästi oma raamatus kirja pandud. Sealt tuleb ka see (raske töö) saladus välja, kuidas nii lähedale on saadud :)

  9. Anonymous says:

    Tere Remo, ühest vanemast kommentaarist jäi silma, et kasutasid Canon 20D ja 300 mm F4 L objektiivi. Milline kooslus praegusel hetkel kaugematest objektidest pilte teeb, kas oled 300 mm puhul 2,8 ava peale kolinud? Muuseas kas oled kasutanud 100-400 L-i?

  10. Anonymous says:

    Very sweet, thank you! I love your blog.

  11. Remo says:

    See oleneb mis seisus eelmise aasta rebaseurg on. Kui seisukord muutunud ei ole ja rebast ei häirita, siis poetab ta suure tõenäosusega taaskord oma pisikesed sinna. Minul on näiteks üks selline pesa, kus juba 3a järjest on rebane pesitsenud. Üleeile nägin teda taaskord seal urusuudmel istumas ja arvatavasti on ka tänavu seal tema pesakond.Samas selle pildi staari pesal oli sügiseks katus läbi kukkunud. Nüüd on sealt aga mõnesaja meetrikaugusel juba uus urg valmis, kus võibolla suvel juba rebasekutsikad ringi askeldavad.

  12. Remo says:

    Anom: Jah, objektiiviks 300mm f2.8. Kereks kevadest saadik 1,3 cropiga kaamera. 100-400L kasutanud ei ole, kuid tegu on Canon parima sellise suure ulatusega zoomiga ja niimõnedki looduspiltnikud kasutavad selle juures ka 1,4 konverterit. Kas selle kvaliteedist peale seda ka midagi järele jääb, seda ma öelda ei oska.Isiklikult eelistasin 300mm f4 + 1,4konverterit just pildikvaliteedi tõttu, miks fix objektiivil ikka tunduvalt parem on. 100-400 pakub aga head fookusvahemikku, millest ma sageli puudust tunnen. Kahe otsaga asi :)

  13. Anonymous says:

    Nii palju kui lugenud olen, see peaks olema üks teravama ja detailsema joonisega objektiive üldse ja nagu näha sa pole jätnud tema potentsiaali kasutamata ja see leiab kasutust täiesti õige inimese käes. :) Loomulikult 300 mm F2,8 ost end minu puhul ei õigustaks, piilun vaikselt F4. 100-400 jah ahvatleks reguleeritava vahemiku poolest, mõnikord oleks seda vaja, aga tal on vist juba 300 mm juures avaks 5,6 ja kuna olen odavamat objet 300 mm juures 5,6-ga kasutanud, siis ikkagi 5,6 jäi veidi pimedaks, F4 võimaldaks 2x kiiremat säriaega.Igatahes tänan info eest!

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv