Suvevärvid, Colours of Summer – Ristikheina-taevastiib, Common blue, Polyommatus icarus

August 2nd, 2011 by Remo Savisaar | Filed under Close-up / Lähivõtted .

Ristikheina-taevastiib, Common blue, Polyommatus icarus, liblikas, butterfly, sinitiib, Sinilibliklased, Lycaenidae, siniliblikas
Suves on mitmesuguseid värve. Värve ja pärle. Siniliblikaliste sugukonda kuuluvad liblikad on küll väikesed, kuid oi-oi kui ilusad. Loodus end siin juba tagasi hoidnud ei ole. Erinevaid siniliblikaid on Eestis omajagu ning nende liigini määramine minu jaoks paras väljakutse … seega, kui olen siin liigiga (Ristikheina-taevastiib) mööda pannud, andke aga teada! If I have made a mistake by identifying this species, please correct me! :)

Ristikheina-taevastiib, Common blue, Polyommatus icarus, liblikas, butterfly, sinitiib, Sinilibliklased, Lycaenidae, siniliblikas

8 Responses to “Suvevärvid, Colours of Summer – Ristikheina-taevastiib, Common blue, Polyommatus icarus”

  1. Valle says:

    Seinale sobiksid need pildid kui valatult. Esimene meeldib kohe eriti. Väga mõnus värvide kooslus. :)

  2. Kersti says:

    Tohutult ilus!

  3. Tiiu says:

    Imeline!

  4. K says:

    Imeilus! Väike keeleline märkus, “species” on ka ainsuse vorm, ainsus ja mitmus on ühesugused.

  5. Aveliina says:

    Kui ilus ripsmeline tiivaserv. Ja alumine näeb välja nagu mõni Rooma sõdalane – universaalselt ähvardav väljanägemine, ole sa inimese või liblika vaenlane, ikka ehmatab ära. See leht, mille peal ta istub, on ehk luht-kastevarre oma – ühelgi teisel Eesti kõrrelisel pole nii tugevaid leheroodusid.

  6. Tänud teile! :)
    Aitäh ka märkuse eest, K! Viisin paranduse sisse.

  7. Anna says:

    Tõeline kaunitar!

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv