Metsnugis, Pine marten, Martes martes

October 22nd, 2014 by Remo Savisaar | Filed under Mammals / Imetajad .

Metsnugis, Pine marten, Martes martes bw Remo Savisaar Eesti loodus Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid

Tags: , ,

7 Responses to “Metsnugis, Pine marten, Martes martes”

  1. Judy says:

    Love the texture of the tree trunk!! the marten is cute, and his rounded ears contrast so well with the bark!

  2. Mauro Mozzarelli says:

    Great shot Remo! Bravissimo!

  3. Triin says:

    Mõnus piilukas! Loodetavasti on see nugise päris oma kodu mitte mõne linnu või orava pesa. Kuigi pildiseerja mõttes oleks viimane variant vist põnevam.

  4. Thank you! :) Mauro, looks like Mustelidae family is one of your favorites! ;)

  5. Usun, et tegu oli metsnugise päevase redutamispaigaga. See ei asu lihtsalt kohas, kus metsnugis muidu toimetab. Eks ma hoian talvisel ajal pilgu peal, et näha kas ta seal ehk tänavu aktiivsemalt tegutseb või oli lihtsalt läbirändel. Sügisene aeg ikkagi – selleks ajaks noored iseseisvuvad. Sellel tüükal on muidu vasakul küljel üüratu õõnsus ning eks mõtted liikusid kaku suunas küll, kuid biotoobi mõttes sobiks see parimal juhul vaid kodukakule. See pilt sündis muide 70-200mm objektiivi kasutades, sest olin sellel päeval hoopis teleobjektiivita sügisesed detailne pildistamas ;)

  6. Daniel Methy says:

    Great shot in B&W; thanks very much for this daily pleasure.

  7. Lovely blog, I like a lot your mammals shots, great work.
    Regards, Fernando.

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv