Muutused, Changes

March 29th, 2019 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

Kuldnokk, Starling, Sturnus vulgaris pesakast nesting box Remo Savisaar Eesti loodus  Estonian Estonia Baltic nature wildlife photography photo blog loodusfotod loodusfoto looduspilt looduspildid
Rändelt naasnud kuldnokad leidsid küll eest oma armsa maja, kuid midagi oli sellega teistmoodi…
Tunnike hiljem sai inimeste abiga korter taas püsti :)

Tags: , ,

One Response to “Muutused, Changes”

  1. Cax says:

    Heh. tuletab meelde sellise toreda lasteraamatu nagu “Totu”, selle momendi, kui nad läksid sõpradega Päikeselinna. See oli sihuke arenenud koht, seal olid keerlevad majad. Üks kordnik sai peapõrutuse ja tuli natuke varem koju, aga ta elas just keerlevas majas, mis tema õige töölt tuleku ajaks oli end tema paraadnaga tänava poole. Kuna aga kordnikul oli peapõrutus, siis ei pannud ta tähele, et vale uks on (st maja oli teise küljega tänava poole), astus sisse ja läks arvatavalt omaenda korterisse, tellis seal süüa ja heitis siis magama. Mõne aja pärast tulid korteriomanikud tagasi ja leidsid täiesti võõra mehikese oma magamistoas ja too arvas, et on oma korteris ja et need teised on võõrad.
    Nüüd kah – linnukesed tulevad koju ja – eto što-za bezobrazije? Maja teise külje keeranuva! XD

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv