Värvidemäng, Play of Colours

August 8th, 2007 by Remo Savisaar | Filed under Close-up / Lähivõtted .

pilv, cloud
Kui kõik teised tupsud olid nagu tupsud ikka, siis see üks ning ainuke säras nagu pärl.

10 Responses to “Värvidemäng, Play of Colours”

  1. MarieV says:

    selliseid pilvi pole ma küll varem näinud :D !

  2. prillmadu says:

    Hämmastavalt kaunis. Ei tea, kas keegi kallas pilvele bensiini või? ;)

  3. kaups says:

    Lapsepõlve seebimullitamine tuli sellega meelde :) Safo ja värk.

  4. nipitiri says:

    mis kellaajal Sa sellise “tupsu” leidsid? või on see vikerkaare küljest lendu saanud? igavesti vahva värvimänguasi küll… :)

  5. kris... says:

    remo, sul on vist kellegagi mingi diil, et sa selliseid pildistamise objekte leiad…aga tegelikult tuleb lihtsalt käia looduses silmad lahti, onju…thumb up!!!

  6. Karupoeg Pohhui says:

    Kas sa värve photoshopis ei timminud, pole sellist pilve elus näinud.

  7. Remo says:

    1. August 19:15. Ilm oli ilus ning ühtegi vikerkaart silma ei hakanud. Värve ei ole muudetud ega timmitud – kõik on nii, nagu oli.Nägin minagi seda esmakordselt :)

  8. Anonymous says:

    Imekena! Inglise keeles nimetatakse sellist nähtust: Sundogs – päikesekoerad.

  9. Remo says:

    anom: sellest(Sundogs) on mul pilte küll, üks ntx siin: http://blog.moment.ee/2006/10/halo-sundog.htmlsee praegune oli aga hoopis teistsugune nähtus – aga võibolla tõesti käib ka see sundogs alla? klassikaline ta igatahes pole.

  10. Taisto says:

    Kui peilida, leiab sellest pärlipilvest ka väikese tulnuka-kassipoja pikutamas silmad lahti.Huvitav, olen ka teiste fotograafide töödes pilveolendeid kohanud – Mall Värva Põdrakanepi pildil on tema isa pilt ja Jüri Perel on üks pilvepilt, kus on lammas ja vasikas üheskoos näiteks. Viimasel ajal on taevas iseäranis huvitavaks muutunud… Kas te olete ka märganud?

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv