Kiire hetk – Lunn, Puffin, Fratercula arctica

August 18th, 2011 by Remo Savisaar | Filed under Birds / Linnud .

Island, Iceland, Põhjamaine papagoi, Lunn, Puffin, Fratercula arctica
Siis kui lunnidest portreepildid tehtud, oli aeg keskenduda lennupiltide tegemisele. Lunn on üsna väike, nii tuvi mõõtu linnuke ja üpris kiire! See oli hea väljakutse ning tekitas paraja hasardi. Kaamera LCD ekraanilt vaatasid vastu sajad ilusad, ideaalse poosi ja kompaga lunnilennukad, mis aga pilti 100% vaadates kasutuks osutusid – enamasti sattus teravus olema kas tiiva- või nokaotsal, jalgadel või kusagil seal, kus see olema ei peaks. Aga eks sekka sattus ka neid pilte, kus teravus täpselt seal kus peab :)

Tags: , , , ,

7 Responses to “Kiire hetk – Lunn, Puffin, Fratercula arctica”

  1. Kätlin says:

    tantsib? hüppab batuudil? :)

  2. Kersti says:

    Lunn dirigeerimas :)

  3. Terry says:

    Beautiful shot as usual Remo!

  4. Seiraja says:

    Kas udusus oli 45-punkti automaatteravustamisest AI Servo rezhiimis? Kas nt (laiendatud) keskpunktiga AI servo jaoks olid tegelased liiga nobedad käsitsi kaasavedada?

  5. Aivar says:

    Ta tuleb tiivad avali ja lendab kasvõi läbi taevakanali… :) Äge !

  6. Seiraja: Laiendatud keskpunktid ning 45-punkti teravustamise võib lunnide puhul paraku ära unustada, selleks on nad liiga kiired. Vaid keskmine punkt ning pöidlad pihku.

  7. Anna says:

    Lunnid on ühed vahvad linnud. Pole ise kunagi kahjuks lähedalt näinud, aga üks Inglismaalt kaasa toodud graafiline leht kaunistab toaseina. Sinu foto sobiks sinna kenasti täienduseks. :)

Leave a Reply

Telli foto
Raamat
Kalender
Taustapildid

Autor

Remo SavisaarRemo Savisaar on sündinud 1978. aastal Tartus. Loodus on teda köitnud juba lapsepõlvest saadik. Loodusfotograafiaga on Remo tegelenud viimased 19 aastat. Tema töid on pärjatud mitmesuguste auhindadega ja need on leidnud tunnustust ka rahvusvahelisel tasandil. Remo pildipäevik blog.moment.ee tunnistati 2006. aasta loomafotode kategoorias maailma parimaks (Photobloggies 2006 Awards). Loe edasi »

Arhiiv